Vse za šivanje in ročna dela
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kartica zvestobe

KARTICA ZVESTOBE MONNA LISA

Kartica zvestobe Monna lisa prinaša imetniku bonitete v obliki vrednostnega bona glede na seštevek nakupov v naših prodajalnah ali v spletni trgovini www.monna-lisa.si v vsakem obračunskem obdobju. Imetnik kartice postanete z izpolnitvijo pristopne izjave v eni izmed naših trgovin ali z izpolnitvijo spletne pristopnice. Uporaba kartice je preprosta – ob plačilu blaga v fizični prodajalni predložite kartico, nakupi v spletni trgovini pa se beležijo avtomatično ob pogoju, da ste v spletno trgovino prijavljeni in da ste včlanjeni v Kartico zvestobe.

PRAVILA BONITETNEGA SISTEMA

Ob koncu vsakega obračunskega obdobja se vsi nakupi, zabeleženi na Kartici zvestobe ML seštejejo. Glede na seštevek in lestvico Monna lisa izda vrednostni bon, ki ga lahko imetnik izkoristi v eni izmed naših poslovalnic ali ob nakupu v naši spletni trgovini. Obračun ugodnosti se vrši trikrat letno. Vsak nakup pri seštevkih za izdajo bona se upošteva enkrat. Najmanjša vrednost (seštevek nakupov), na podlagi katere se izda vrednostni bon, je 80,00 €. 

Monna lisa na podlagi seštevka nakupov obračuna ugodnosti in izda vrednostni bon po spodnji lestvici:

Seštevek vrednosti nakupov Bon v €
od 80,00 € do 119,99 € 4,80 - 7,20 € (6 %)
od 120,00 € do 219,99 € 9,60 - 17,60 € (8 %)
od 220,00 € do 399,99 € 22 - 40 € (10 %)
od 400,00 € dalje od 48 € (12 %)

Primer:
Če je vrednost vaših nakupov v obračunskem obdobju znašala 150 €, potem vam bomo izdali vrednostni bon v višini 12 €.

OBRAČUNSKA BONITETNA OBDOBJA

Za pridobitev ugodnosti so oblikovana tri obračunska obdobja:

  • I. od 1. januarja do 30. aprila,
  • II. od 1. maja do 31. avgusta,
  • III. od 1. septembra do 31. decembra.

KAKO IZKORISTITI BON

Bon se pošlje imetniku Kartice zvestobe ML na domač naslov ali po elektronski pošti, če imetnik kartice s tem soglaša. Bon je unovčljiv v naših prodajalnah (prodajalko o unovčitvi opozorite pred izstavitvijo računa) kot tudi v spletni trgovini www.monna-lisa.si. Znesek nakupa z bonom mora biti večji ali enak od vrednosti bona. Možno ga je unovčiti do datuma navedenega na bonu.